середу, 10 серпня 2011 р.

Конкурс на кращий урок серед учителів

До уваги, шановні колеги!
Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні оголошує конкурс серед учителів 5-11 класів на кращий урок з питань подолання насильства в сім’ї.Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН.
Конкурс відбувається в два етапи. На першому етапі проходить конкурс планів-конспектів уроків з питань подолання насильства в сім’ї, в ході якого організатори відбирають 20 кращих планів-конспектів. На другому етапі оцінюється проведення вчителем свого уроку.
За результатами конкурсу буде визначено 20 фіналістів, які візьмуть участь у навчальному візиті до однієї з країн Європейського Союзу.
Також плани-конспекти уроків фіналістів та інших учасників конкурсу можуть бути опубліковані у виданнях (в т.ч. електронних) Програми рівних можливостей та прав жінок України.
Для участі у конкурсі на кращий урок з питань подолання насильства в сім’ї необхідно до 16 вересня 2011 року заповнити електронну заявку на сайті організації, а також надіслати план-конспект уроку.

Більш детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати на сайті Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні.

Источник: http://osvita.ua/school/press/20965

Немає коментарів:

Дописати коментар