середу, 20 жовтня 2021 р.

Тематика 2 засідання РМЦ   28.10.21

1.Методичні рекомендації щодо організації дистанційного навчання із зарубіжної літератури, російської мови та літератури. Форми та методи організації дистанційного навчання.

Доповідь

Білецька Л.С. №85

2.Як ефективно провести онлайн-уроки та підготувати інструкції для учнів. Інструменти для проведення онлайн-уроків та інструктажів. 

Доповідь

Москаленко Т.К. №67

3.Сервіс Padlet як інструмент зі створення віртуальних дошок для спільної роботи (практично). Інструкція, практичні поради, посилання на відео інструкцію.

Матеріали для ознайомлення

Пахомова С.М.№46

4.Створення анкет та обробка результатів анкетування засобами форм та таблиць Google (практично). Інструкція, практичні поради, посилання на відео інструкцію

Матеріали для ознайомлення

5. Рекомендації щодо підготовки учнів, організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови та літератури у 2021/2022 навчальному році


Некіга Л.М.№75

 Щур А.Ф.



9 коментарів:

  1. Дистанційне навчання передбачає використання нових форм і методів викладання літератури. Тому матеріали, запропоновані колегами, є досить актуальними.

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо большое! Очень полезная информация!

    ВідповістиВидалити
  3. Сподобалась робота Москаленко Т. К., яка нагадала про основні етапи проведення онлайн-уроків,їх структуру та труднощі при проведенні, вказала на переваги Zoom та Google Класу.

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже сподобалися матеріали для ознайомлення Пахомової С.М.про створення та використання онлайн-дошки Padlet:все цітко та зрозуміло, бери та роби. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  5. Цікавий і корисний матеріал доповіді Москаленко Т.К. про підготовку інструкцій для учнів під час проведення онлайн-уроків. Дітям теж важко.

    ВідповістиВидалити
  6. Шановні колеги, дякую за змістовні, корисні матеріали. Структура доповідей чітка, лаконічна. Актуальна форма подачі, наявні практичні праклади.

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую колегам!Матеріали цікаві,змістовні, корисні та актуальні.

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую колегам за змістовний та корисний матеріал. Обовязково буду користуватися вашими напрацюваннями. Бажаю всім творчої наснаги, сімейного затишку і міцного-міцного здоров я!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Філологи-зарубіжники Заводського району - найкращі!Творчих злетів та потужних звершень, шановні колеги!

    ВідповістиВидалити