вівторок, 25 березня 2014 р.

З 18 по 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбулася Пята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2014».
На виставці свої  досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою,  видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.
Золотими медалями нагороджено:
-      у номінації «Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес навчання, підвищення кваліфікації та управління»       -    КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
-      у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчитля, викладача» - Запорізький навчально-виховний комплекс «Основа» з відділенням для реабілітації дітей хворих на цукровий діабет Запорізької міської ради; Дошкільний навчальний заклад «Горобинка» № 14 м. Енергодар Запорізької області; Запорізький класичний ліцей Запорізької міської ради.
-      у номінації «Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці» - Комунальний заклад «Приморський регіональний українсько-болгарський багато профільний ліцей ІІ-ІІІ ступенів» Запорізької області.
Срібною медаллю нагороджено:
- у номінації «Інновації у діяльності навчального закладу «Школа-новатор» - Мелітопольський навчально-виховний комплекс № 16 Мелітопольської міської ради Запорізької області.
Детальніше про виставку читайте на сайті ЗОІППО.

Немає коментарів:

Дописати коментар